Transport Copii

LEON & RAL TRANS SRL - Transport Copii

Transport Copii​ Bucuresti si Ilfov

Operăm o flotă de microbuze si autocare, cu locuri intre 16 și 57 de pasageri. Serviciile noastre de închiriere de autocare si microbuze pentru transport copii operează în zona Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Prahova, Teleorman, Arges. Prioritatea noastra a fost întotdeauna să oferim un nivel superior de standarde și servicii pentru siguranța copiilor ca prioritate numărul unu.

Echipa noastră de la LEON & RAL TRANS SRL este complet orientată spre oferirea celui mai bun mediu, astfel încât copiii și profesorii să se poată simți în siguranță în timpul călătoriei și a timpului petrecut în îngrijirea noastră. Oferim microbuze si autocare accesibile pentru călătorii educaționale, excursii de o zi sau alte cerințe de transport școlar.

Flota noastră este gata de utilizare pentru închirierea autobuzelor școlare și este dotată cu toate facilitățile și verificările necesare.

Siguranța elevilor și a profesorilor este preocuparea noastră principală, de aceea toți șoferii noștri au îmbunătățit verificările biroului de cazier judiciar și sunt instruiți în mod regulat cu privire la tehnicile de conducere mai sigure. Având o politică de sănătate și siguranță completă, ne asigurăm că toate vehiculele noastre sunt întreținute și inspectate la fiecare șase săptămâni.

Cu LEON & RAL TRANS SRL, copiii pot sa asculte muzica, sa aiba tot felul de activitati distractive, sau pur si simplu sa se bucure de peisaje si plimbare. Soferii nostri sunt, de asemenea, extrem de profesionisti si bucurosi sa raspunda tuturor nevoilor dvs.

Informatii Contact

  • Adresa: Str. Drumul Gazarului Nr. 18, Bucuresti
  • Telefon: 0722698106
  • Telefon: 0765490112
  • Email: office@leotrans.ro

LEON & RAL TRANS SRL

Apelati la noi cu incredere pentru orice fel de calatorii. Oferim solutii multiple pentru grupurile mici sau mari de persoane, microbuze sau autocare confortabile marca Mercedes, Isuzu, Temsa, Volvo, Iveco pentru orice tip de calatorie, la preturi pentru orice buzunar.

Reg. com.: J40/1620/2008
CIF: RO23174111
Inchide Meniu
Call Now ButtonSUNA ACUM