Inchirieri autocare

LEON & RAL TRANS SRL - inchirieri autocare

Inchirieri Autocare​ Bucuresti si Ilfov

LEON & RAL TRANS SRL ofera servicii de inchirieri autocare din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Prahova, Teleorman, Arges, dar si in in tara. Servim piata de transport persoane si inchiriere autocare de peste 12 ani. Printre altele, serviciile noastre includ transport persoane intern si international, dar si serviciul de inchiriere autocar Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Prahova si Arges

Pentru inchiriere autocar Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Prahova, Arges, Teleorman compania noastra ofera o gama diversificata de autocare, marca Mercedes, cu capacitati pentru orice nevoie. Detinem un parc auto format din autocare dotate dupa ultimele standarde

IN CE SITUATII POTI APELA LA SERVICII DE INCHIRIERI AUTOCARE

Uneori este posibil sa ai nevoie de o masina mai mare pentru diverse ocazii, si sa nu stii ce ai putea sa inchiriezi. Iata ocaziile cand ai putea avea nevoie de servicii de inchiriere autocar:

  • In concediu

Daca te-ai hotarat sa pleci cu mai multi prieteni in concediu, inchirierea unui autocar este o ocazie perfecta pentru asta. In primul rand, economisesti bani. Cand plecati mai multi prieteni in concediu sau doua familii, sa mergeti cu o singura masina este mai ieftin decat fiecare sa calatoreasca cu masina lui. Daca inchiriati un autocar aveti avantajul spatiului pentru calatorie si pentru depozitarea tuturor bagajelor. In al doilea rand, calatoria in grup, mai ales daca este pe o distanta mai lunga, este mult mai distractiva si nici nu va veti da seama cand ajungeti la destinatie.

  • Transportul copii

Daca esti cadru didactic al unei gradinite sau a unei scoli si ai un numar mic de copii de transportat undeva, atunci solutia este sa apelezi la serviciile de inchiriere autocare. Astfel, poti transporta copiii in siguranta la o piesa de teatru, intr-un parc sau la un spectacol. Bineinteles, autocarul este perfect si pentru plecarea cu prescolarii sau scolarii intr-o mica excursie. Tot timpul, la autocare sunt soferi prietenosi, pe care nu ii deranjeaza rasetele copiilor, tipetele si alte zgomote pe care acestia le fac.

  • Transport persoane

Autocarele pot fi inchiriate pentru transportul persoanelor in diferite situatii: Ar putea fi vorba de transportul unor persoane la serviciu si inapoi, pentru companiile care au sediile la periferie sau in afara orasului. Acestea pot pune la dispozitia salariatilor care nu au masina posibilitatea de a avea un mijloc de transport.

  • Eveniment special

Un alt motiv pentru care ai putea sa ai nevoie de inchirierea unui autocar este un eveniment special, cum ar fi o nunta sau un botez. Daca doresti ca la evenimentul organizat sa participe cat mai multe persoane, inclusiv cele care nu au mijloc de deplasare, sa le pui la dispozitie un autocar este solutia ideala. Astfel, poti avea persoanele dragi alaturi de tine in momentele speciale, mai ales daca acestia nu au posibilitatea sa isi procure singuri o masina pentru transport.

Acestea sunt patru situatii (si bineinteles mai pot exista si altele) cand ai putea avea nevoie de serviciile unei companii de inchiriere autocare in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Prahova si Arges. In functie de motivul pentru care ai nevoie de un autocar, alaturi de inchirierea lui, ti se va pune la dispozitie si un sofer.

Informatii Contact

  • Adresa: Str. Drumul Gazarului Nr. 18, Bucuresti
  • Telefon: 0722698106
  • Telefon: 0765490112
  • Email: office@leotrans.ro

LEON & RAL TRANS SRL

Apelati la noi cu incredere pentru orice fel de calatorii. Oferim solutii multiple pentru grupurile mici sau mari de persoane, microbuze sau autocare confortabile marca Mercedes, Isuzu, Temsa, Volvo, Iveco pentru orice tip de calatorie, la preturi pentru orice buzunar.

Reg. com.: J40/1620/2008
CIF: RO23174111
Inchide Meniu
Call Now ButtonSUNA ACUM