Transport Angajati

LEON & RAL TRANS SRL - Transport Angajati

Transport Angajati Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Prahova, Teleorman, Arges

Operăm o flotă de microbuze si autocare, cu locuri intre 16 și 57 de pasageri. Serviciile noastre de închiriere de microbuze si autocare pentru transport angajati operează în zona Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Prahova, Teleorman, Argesla si de la locul de munca. Prioritatea noastra a fost întotdeauna să oferim un nivel superior de standarde și servicii pentru siguranța pasagerilor ca prioritate numărul unu.

Experienta vasta acumulata in decursul celor 12 ani de activitate ne recomanda ca fiind partenerul ideal in ceea ce priveste transportul angajatilor de la hypermarket-uri, firme de paza, fabrici si diverse alte companii care au un numar mare de angajati. Transportul este efectuat cu microbuz sau autocar, in functie de cat de mare este grupul de persoane, iar autovehiculele se pot inchiria doar cu sofer.

Dotarile acestor mijloace de transport sunt cat se poate de moderne, astfel ca pasagerii se vor bucura de un drum linistit si relaxant pana la locul de munca, dar si inapoi spre casa. Serviciile noastre sunt foarte apreciate dovada fiind numarul mare de companii si persoane fizice care apeleaza la noi. Drept multumire, ne asiguram ca pasagerii sunt multumiti de conditiile in care se desfasoara transportul si incercam sa practicam tarife cat mai competitive.

De asemenea, conducatorii auto au experienta in acest domeniu, astfel ca acestia isi respecta programul cu strictete si fac tot posibilul sa ajunga la timp la destinatie in ciuda blocajelor rutiere si a traficului aglomerat. Astfel, activitatea companiei dumenavoastra nu va avea niciodata de suferit, promptitudinea fiind una dintre calitatile noastre principale.

Informatii Contact

  • Adresa: Str. Drumul Gazarului Nr. 18, Bucuresti
  • Telefon: 0722698106
  • Telefon: 0765490112
  • Email: office@leotrans.ro

LEON & RAL TRANS SRL

Apelati la noi cu incredere pentru orice fel de calatorii. Oferim solutii multiple pentru grupurile mici sau mari de persoane, microbuze sau autocare confortabile marca Mercedes, Isuzu, Temsa, Volvo, Iveco pentru orice tip de calatorie, la preturi pentru orice buzunar.

Reg. com.: J40/1620/2008
CIF: RO23174111
Inchide Meniu
Call Now ButtonSUNA ACUM