Alte servicii transport

LEON & RAL TRANS SRL - Alte servicii transport

Servicii de transport (Aeroport, Business, Ecumenic si altele)

Transport Salariati - Persoane

LEON & RAL TRANS SRL va poate asigura in cele mai bune conditii de siguranta si confort servicii de transport catre orice destinatie, cu toate avantajele oferite de acest sistem, cu opriri programate sau neprogramate pe traseu.

Apelati la noi cu incredere pentru orice fel de calatorii si servicii de transport. Oferim solutii multiple pentru grupurile mici sau mari de persoane, microbuze sau autocare confortabile, la preturi pentru orice buzunar.

Operăm o flotă de microbuze si autocare, cu locuri intre 16 și 57 de pasageri. Serviciile noastre de închiriere de autocare si microbuze operează in toata tara, cu plecari din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Prahova, Teleorman, Arges.

Alte servicii de transport persoane pe care le oferim:

TRANSFERURI AEROPORT

Cu noi, mereu prindeți avionul și aveți timp și de check-in! Indiferent de dimensiunea grupului care necesită transfer spre aeroport, vă punem la dispoziție doua tipuri de mijloace de transport: microbuze sau autocare, în funcție de cerințele dumneavoastră!

Realizăm curse în condiții de siguranță către sau de la Aeroportul Otopeni

TRANSPORT BUSINESS

Aveți nevoie de soluții de transport în scop de afaceri? Apelați cu încredere la serviciile noastre profesioniste de transferuri sau deplasări în interes de serviciu. Indiferent de mărimea grupului care necesită a fi transportat, venim la locul și ora stabilite să vă preluăm. Vă punem la dispoziție microbuze de ultimă generație, șoferi profesioniști și servicii impecabile pentru a călători confortabil și sigur.

TRANSPORT ECUMENIC

Indiferent de motivul pentru care doriți să vă deplasați în scop religios dar și de destinație, vă putem însoți și vă putem fi o companie plăcută!

Flota noastră vă stă la dispoziție, trebuie doar să ne contactați și apoi să vă bucurați de o călătorie liniștită și sigură.

Informatii Contact

  • Adresa: Str. Drumul Gazarului Nr. 18, Bucuresti
  • Telefon: 0722698106
  • Telefon: 0765490112
  • Email: office@leotrans.ro

LEON & RAL TRANS SRL

Apelati la noi cu incredere pentru orice fel de calatorii. Oferim solutii multiple pentru grupurile mici sau mari de persoane, microbuze sau autocare confortabile marca Mercedes, Isuzu, Temsa, Volvo, Iveco pentru orice tip de calatorie, la preturi pentru orice buzunar.

Reg. com.: J40/1620/2008
CIF: RO23174111
Inchide Meniu
Call Now ButtonSUNA ACUM